Hoe we jou helpen

SPERO is ontstaan vanuit de overkoepelende waarden GEZONDHEID en BALANS.

Wij zijn er van overtuigd dat mentale ONTSPANNING even belangrijk is als fysieke BEWEGING om een balans te vinden en je fit en gezond te voelen. We ervaren een sterke roeping om iets te willen betekenen voor anderen, om mensen te willen helpen om zich beter in hun vel te voelen, om de balans tussen LICHAAM en GEEST vinden. We bieden zowel INDIVIDUELE begeleiding als sessies voor GROEPEN. Chantal helpt mensen om op een verantwoorde opbouwende manier meer bewust te gaan bewegen, om een specifiek sportief doel of gewoon een goed gevoel te bereiken.  Annick helpt mensen te ontspannen door dynamische relaxatie oefeningen en massage technieken.

Voor de doelgroep van mensen die te maken hebben met KANKER, werken wij aan een specifiek ZORGTRAJECT.  Deze ziekte linkt ons met elkaar en we hebben hiermee beide de nodige levenservaring.  De ervaringen die we met deze ziekte hebben, als partner, familielid of lotgenoot, hebben ons gemaakt tot wie we zijn en zorgen ervoor dat wij de geschikte coaches kunnen zijn voor mensen die hier, in welke positie ook, mee te maken krijgen.  Een aanbod buiten de medische wereld, na of naast het ziekenhuis, waar mensen zich niet als patiënt moeten voelen, maar gewoon zichzelf kunnen terugvinden en werken aan de weg TERUG NAAR GEZONDHEID, is wat wij willen bieden.

Verder staan wij ook ter beschikking voor allerlei PROJECTEN en SAMENWERKINGEN rond HEALTH & HAPINESS, BEWEGING & RELAXATIE, SPORTEVENTS & BEDRIJFSONDERSTEUNING.  We werken vanuit onze locaties in Beerse en Schoten, vooral in het Noorden van de provincie Antwerpen, maar ook daarbuiten.