Dynamische Relaxatie

Dynamische Relaxatie

Dynamische Relaxatie

Dynamische Relaxatie

Dynamische relaxatie

Om lichaam en geest in balans te houden is ontspannen even belangrijk als inspannen.  SPERO werkt hiervoor samen met ANNICK HOEFNAGELS van Vivance.nu

ANNICK HOEFNAGELS voor SPERO

Met een diploma bedrijfskunde en een leven vol ervaringen zocht ik balans tussen de vaak harde, directe realiteit en zachte, warme zorg voor anderen.  Sensitiviteit, een holistische levensbeschouwing, intermenselijke relaties, groepsdynamiek en een grote aandacht voor de verhouding tussen lichaam en geest kwamen bovendrijven. Uiteindelijk vielen al deze interesses samen tijdens mijn opleidingen massagetherapie én sofrologie en was de cirkel rond. 

Bij SPERO ben ik de waarde van rust en gespecialiseerd in stressweerbaarheid door Sofrologie, de DYNAMISCHE RELAXATIE.  Dit zijn aandachtsoefeningen, ontwikkeld door een neuropsychiater, die je leren om negativiteit los te laten en je blik naar positieve (lichaams-) gewaarwordingen te richten.  Je wordt bewust van jezelf; je gedachten, emoties, gedragspatronen en beetje bij beetje kom je in je eigen kracht en levensenergie. 

De training, staand of zittend op een stoel, is aangepast aan jouw psychische en lichamelijke conditie, en kent een geleidelijke opbouw. Dus iedereen kan het! 

 www.vivance.nu